6 superalimente pentru o frumusețe care sfidează vârsta:

1) Fructe de pădure Goji

Boabele de Goji, cele mai noi și mai tari alimente de la Hollywood, sunt unul dintre cele mai dense din punct de vedere nutrițional alimente de pe pământ și găzduiesc o concentrație uimitoare de vitamine, minerale, aminoacizi, fitochimicale și acizi grași esențiali. Cu o astfel de constituție minunată, nu este de mirare că sunt reputate minuni anti-îmbătrânire. Originare din Tibet și foarte apreciate în medicina tradițională, aceste fructe de pădure uscate au numeroase beneficii pentru sănătate, printre care creșterea imunității, scăderea colesterolului, îmbunătățirea vederii, combaterea celulelor canceroase, ameliorarea depresiei și susținerea pierderii în greutate.

Boabele de Goji conțin de 500 de ori mai multă vitamina C decât portocalele în greutate și mai mult betacaroten decât morcovii, ceea ce le face o sursă superbă de vitamina A. Împreună cu vitamina E și acizi grași esențiali, aceste fructe de pădure sunt ideale pentru orice regim anti-îmbătrânire și de frumusețe. Ele conțin, de asemenea, polizaharide, dintre care s-a constatat că una stimulează secreția hormonului de creștere uman întineritor de către glanda pituitară, precum și vitaminele B, 21 de minerale și 18 aminoacizi.

Cel mai bine documentat caz de longevitate este cel al lui Li Qing Yuen, care a trăit până la vârsta de 252 de ani. Născut în 1678, se spune că s-a căsătorit de 14 ori cu 11 generații de urmași înainte de a muri în 1930. Li Qing Yuen ar fi consumat zilnic fructe de goji.

Un studiu citat de Dr. Mindell, a observat că 67% dintre persoanele în vârstă cărora li s-a administrat o doză zilnică de fructe de pădure timp de 3 săptămâni au înregistrat o îmbunătățire dramatică a sistemului imunitar și o îmbunătățire semnificativă a spiritului și a optimismului.

2) Aloe Vera

Foget botox, Aloe vera crește producția de colagen 100% natural pentru un ten tânăr, fără riduri și o piele plină și frumoasă. Ultima alternativă la botox!

Gelul interior al frunzei de aloe vera conține aproximativ 200 de compuși activi cu peste 75 de substanțe nutritive. Printre aceștia se numără 20 de minerale, 18 aminoacizi și 12 vitamine (chiar și vitamina B12, una dintre puținele surse vegetale ale acestei vitamine). Aloe vera are, de asemenea, proprietăți antimicrobiene care combat ciupercile și bacteriile și găzduiește steroizi și enzime antiinflamatorii din plante. Aloe vera este cunoscută pentru că ajută la digestie și eliminare, stimulează sistemul imunitar și este extrem de eficientă în vindecarea, hidratarea și întinerirea pielii, stimulând în mod natural producția de colagen.

Aloe vera este cel mai bine consumată proaspătă, atunci când este posibil (puteți comanda frunze mari de aloe vera care rezistă câteva săptămâni la frigider). Raclați gelul din interior, evitând partea exterioară a frunzei, care este un laxativ puternic, și amestecați-l cu fructe pentru un smoothie de frumusețe suprem. Aloe vera are o aromă ușoară, deși o ușoară notă amară, de aceea este cel mai bine combinată cu fructe.

3) avocado

Avocado netezește și înmoaie pielea și se absoarbe ușor; în comparație cu uleiurile de migdale, porumb, măsline și soia, uleiul de avocado are cea mai mare rată de penetrare a pielii.

Avocado conține, de asemenea, vitamina E (excelentă pentru piele), carotenoizi antioxidanți și principalul antioxidant glutation, care este excepțional de puternic și are potențial anticancerigen. Niveluri ridicate de glutation se găsesc în ficat, unde are loc eliminarea materialelor toxice.

Glutationul este eficient împotriva poluanților, cum ar fi fumul de țigară și gazele de eșapament, precum și a radiațiilor ultraviolete. Cercetările explorează în prezent potențialele beneficii ale glutationului pentru numeroase afecțiuni, printre care cancerul, bolile de inimă, pierderea memoriei, artrita, boala Parkinson, eczema, afecțiunile hepatice, intoxicația cu metale grele și SIDA.

4) Chlorella

Acizii nucleici ARN și ADN din Chlorella (una dintre cele mai mari surse cunoscute de astfel de acizi) dirijează creșterea și repararea celulelor și permit organismului nostru să utilizeze nutrienții mai eficient, să elimine toxinele și să evite bolile. Producția de acizi nucleici în organism scade progresiv pe măsură ce îmbătrânim, acesta fiind, fără îndoială, motivul pentru care aportul lor este recomandat de Dr. Benjamin Frank în dieta fără îmbătrânire nr. Paul Pitchford în vindecare cu Whole Foods a constatat că insuficiența acizilor nucleici din circulus provoacă îmbătrânirea prematură, precum și slăbirea imunității circulusului, cercetări efectuate la Colegiul Medical Kanazawa din Japonia au constatat că șoarecii care au fost hrăniți cu chlorella au avut o creștere cu 30% a duratei de viață. Suplimentarea ARN și ADN poate fi esențială pentru sănătatea generală, imunitatea și longevitatea.

În plus față de acizii nucleici, chlorella este plină de vitamine, minerale, antioxidanți, enzime și aminoacizi, ceea ce o face un superaliment incredibil de întineritor și de promovare a sănătății. Spirulina este un echivalent virtuos.

5) polen de albine

Când vine vorba de o piele tânără și frumoasă, polenul de albine are daruri remarcabile. Dermatologul suedez Dr. Lars-Erik Essen folosește polenul de albine pentru a trata cu succes acneea și alte afecțiuni ale pielii și o observă. El raportează că polenul de albine pare să prevină îmbătrânirea prematură a celulelor și stimulează creșterea de noi țesuturi cutanate. Oferă o protecție eficientă împotriva deshidratării și injectează viață nouă în celulele uscate. Netezește ridurile și stimulează alimentarea cu sânge dătător de viață a tuturor celulelor pielii. El consideră că proprietățile rejuvintoinei pielii se datorează concentrației sale ridicate de acizi nucleici ARN și ADN, precum și acțiunii sale antibiotice naturale. Polenul de albine are o serie de alte beneficii pentru sănătate, printre care se numără combaterea infecțiilor, scăderea colesterolului, întărirea sângelui, stimularea sistemului imunitar, creșterea forței fizice și a rezistenței, susținerea longevității și îmbunătățirea libidoului! A fost numit un aliment prefect, deoarece este atât de complet din punct de vedere nutrițional.

6) Uleiul de nucă de cocos

Uleiul de nucă de cocos accelerează metabolismul și te poate ajuta, de fapt, să slăbești. De asemenea, este incredibil de înfrumusețator și hidratant pentru piele și are proprietăți antioxidante care protejează împotriva daunelor provocate de radicalii liberi, menținând pielea tânără și sănătoasă. Uleiul de nucă de cocos administrat intern sau extern este un aliat excelent pentru orice regim de îngrijire a frumuseții pielii. Acesta conține, de asemenea, acid lauric, un acid gras antimicrobian care ucide bacteriile, virușii și ciupercile.

Leave a Comment