Aici începe totul: ce te așteaptă în episodul 544 de luni, 5 decembrie 2022 [SPOILERS] – Seriale de știri la TV

În următorul episod din „Aici începe totul”, teroare la Institut: se pare că Brice nu-l va lăsa niciodată pe Jude. La rândul ei, Kelly este hotărâtă să reia legătura cu tatăl ei. Souleymane se teme să o plictisească pe Deva.

Atentie, paragrafele urmatoare contin spoilere la episodul din Aici incepe totul difuzat luni seara pe TF1! Dacă nu vrei să știi nimic, nu mai citi!

Luni, 5 decembrie la Aici totul începe…

La micul dejun, Jasmine și Greg nu se pot opri din râs la videoclipul bucătarilor stropind pe Jude. Eliott nu i se pare atât de amuzant. E mai ales îngrijorat de Jude, care nu a auzit de el tot weekendul. îl liniștește Greg, sigur că se va întoarce în clasă. Eliott recunoaște apoi că îi suspectează pe Brice și Lionel că au vrut să-i facă o glumă proastă lui Jude de când i-a văzut în parc manipulând ceva. Greg se preface că nu crede.

De îndată ce pune piciorul în clasă, Jude este batjocorit de Lionel. Până și bucătarul Landiras merge acolo cu micul său comentariu, hilar în fața feței lui Teyssier în timpul prezentării. La sfârșitul orei, Eliott îi promite lui Jude că lucrurile se vor aranja în cele din urmă. Dar acesta din urmă crede dimpotrivă că acest videoclip îl va urmări toată viața. Ar fi trebuit să știe că Brice avea să folosească această ocazie pentru a-l umili. Eliott mărturisește că are și el suspiciuni în privința asta și se oferă să meargă la Myriel pentru a-l denunța. Dar Jude consideră că, în ciuda acestui fapt, nu mai există nicio speranță. Apoi susține nevoia de a fi singur.

Afară, Jude este hărțuit și amenințat de Brice. Acesta îi face promisiunea de a nu renunța niciodată, mai ales dacă continuă să aibă încredere celor din jur. Epuizat, Jude se refugiază în atelier. Greg și Eliott îl surprind, în lacrimi, cu un cuțit în mână. Jude își exprimă disconfortul, sentimentul că nu se va termina niciodată. În cele din urmă, pocnește și scapă cuțitul. Eliott îl mângâie asigurându-l de sprijinul său, precum și pe cel al lui Greg, care rămâne totuși pe plan secund.

Supărat de starea lui Jude, Greg decide să vorbească despre asta cu Lionel și Brice. Acesta din urmă îl acuză pe Jude că joacă comedie. Greg realizează adevărata natură, total egoistă și manipulatoare, a prietenului său. Lionel de asemenea.

În timpul lecției cu bucătarul Listrac, Greg și Lionel îi spun lui Jasmine că Jude are gânduri negre de vineri. Ei adaugă că au sabotat intenționat sifonul cu ajutorul lui Brice. Greg explică că era gelos, că nu suporta sărutul lui Eliott și Jude și că credea poveștile lui Brice. Nu știe să-i spună iubitului său adevărul, deși Jasmine îi sugerează să nu spună absolut nimic.

După curs, Jasmine și Greg se alătură lui Eliott pentru a merge acasă. Acesta din urmă le cere permisiunea de a-l aduce pe Jude înapoi la colegul de cameră pentru a evita să-l lase singur cu Brice în Marais. Jasmine este de acord. Greg și el, dar incapabil să mai suporte, îi cere lui Jasmine să-i părăsească pentru a putea mărturisi. El îi mărturisește lui Eliott că a fost complice la lovitura de stat organizată de Brice împotriva lui Jude. Eliott este teribil de dezamăgit. Greg încearcă să se justifice, apoi își exprimă rușinea și îi cere iertare. Dar Eliott crede că asta merge prea departe și preferă să se despartă de el…

Kelly merge să-și vadă mama și Rose în biroul lor. Ea recunoaște că este inconfortabilă că Salomé a decis să oprească modulul lui Thomas și a decis să-i dea o a doua șansă. În timp ce Laetitia își exprimă dezacordul, Kelly îi cere părerea lui Rose în această privință. Directorul maestrului o încurajează pe tânără să reia legătura cu tatăl ei, permițând în același timp Salomei să preia modulul.

Kelly merge așadar la tatăl ei pentru a-i spune că îi acceptă propunerea de a bea cafea cu el. Pe măsură ce discuția avansează, aceștia găsesc unele aspecte comune. Din ce în ce mai în largul său, Kelly ajunge așadar să-și ofere cina la ea acasă în acea seară. Thomas acceptă cu condiția ca ea să-l numească cunoscut.

Încântată, Kelly o anunță apoi pe Salomé că își va putea relua modulul. De asemenea, îi cere să fie alături de ea pentru reîntâlnirea cu tatăl ei. Salome acceptă.

Seara, Thomas este plăcut surprins să constate prezența lui Salomé. Ea face tot posibilul să direcționeze conversația către prietenul ei și să-și laude meritele. Dar când Kelly pleacă să urmărească gătirea felului ei de mâncare, Thomas și Salomé simt din nou atracția unul pentru celălalt…

Anaïs și David merg la seră pentru a strânge niște verbena pentru un cocktail. David profită de ocazie pentru a-și bate joc de comportamentul lui Lisandro, pe care îl consideră psihorigid. Souleymane declară că are o altă poveste cu Deva. Tânărul mai crede că are de ce să-și facă griji pentru că are impresia că-și plictisește iubita de când a devenit pasionată de meseria de majordom. David o sfătuiește apoi să organizeze ceva romantic. Souleymane pleacă imediat pentru a-și pune în aplicare ideea. Anaïs este surprinsă de comportamentul lui David, care o asigură că nu mai este îndrăgostit de Deva.

Mai târziu, Souleymane trece la Double A în timp ce Deva își pregătește serviciul cu Lisandro. El îi întrerupe pentru a-și invita iubita la plajă pentru o surpriză la sfârșitul turei. Mișcată, Deva promite să i se alăture de îndată ce își va termina munca. Însă, la sfârșitul serviciului, Lisandro îi oferă să participe la o degustare de noi furnizori de vin. Chiar dacă precizează că nu există nicio obligație, Deva decide să-și anuleze întâlnirea cu Souleymane pentru a putea participa.

Așa că își găsește iubitul la sfârșitul zilei la seră. Souleymane realizează că nu se potrivește cu Inesta. Deva replică că este îndrăgostită de Souleymane, spre deosebire de Inesta, pe care o admiră. Enervat de acest răspuns, Souleymane se retrage. Când Deva îi oferă să amâne petrecerea lor romantică de ceai, el refuză.

Add Comment