Disclaimer

Disclaimer pentru bangufm
Dacă aveți nevoie de mai multe informații sau dacă aveți întrebări cu privire la clauza de renunțare la răspundere a site-ului nostru, nu ezitați să ne contactați prin e-mail la [email protected] Disclaimer-ul nostru a fost generat cu ajutorul Free Disclaimer Generator.

Exonerări de răspundere pentru bangufm
Toate informațiile de pe acest site – https://bangufm.com/ – sunt publicate cu bună credință și doar în scop de informare generală. bangufm nu oferă nicio garanție cu privire la caracterul complet, fiabilitatea și acuratețea acestor informații. Orice acțiune pe care o întreprindeți pe baza informațiilor pe care le găsiți pe acest site (bangufm), este strict pe propriul risc. bangufm nu va fi responsabil pentru orice pierderi și/sau daune în legătură cu utilizarea site-ului nostru.

De pe site-ul nostru web, puteți vizita alte site-uri web, urmând hiperlinkurile către aceste site-uri externe. Deși ne străduim să furnizăm numai linkuri de calitate către site-uri web utile și etice, nu avem niciun control asupra conținutului și naturii acestor site-uri. Aceste linkuri către alte site-uri web nu implică o recomandare pentru tot conținutul găsit pe aceste site-uri. Proprietarii site-urilor și conținutul acestora se pot schimba fără notificare prealabilă și se poate întâmpla înainte de a avea ocazia să eliminăm un link care ar fi putut deveni “rău”.

De asemenea, vă rugăm să fiți conștienți de faptul că, atunci când părăsiți site-ul nostru, alte site-uri pot avea politici de confidențialitate și termeni diferiți, care nu pot fi controlați de noi. Asigurați-vă că verificați politicile de confidențialitate ale acestor site-uri, precum și “Termenii de utilizare” ai acestora înainte de a vă angaja în orice afacere sau de a încărca orice informație.

Consimțământ
Prin utilizarea site-ului nostru web, vă dați acordul cu privire la declarația noastră de declinare a responsabilității și sunteți de acord cu termenii acesteia.

Actualizare
În cazul în care actualizăm, modificăm sau aducem modificări la acest document, modificările respective vor fi afișate aici în mod vizibil.