Un control al dietei sănătoase…de la gât în sus

Dacă ați încercat fiecare așa-zis plan de dietă sănătoasă de pe planetă și fiecare program de exerciții fizice de la ultimul guru de fitness și ați eșuat în mod repetat să vă atingeți obiectivele de pierdere în greutate, probabil că aveți nevoie de o verificare a dietei sănătoase a lui…de gât.

Nu există un plan de dietă sănătoasă, rapidă, pentru pierderea în greutate. Pierderea în greutate de succes nu se întâmplă pur și simplu. A fost nevoie de mai mult de câteva zile pentru a ajunge în punctul în care vă aflați acum. Acordă-ți o pauză și așteaptă-te să dureze ceva timp până când vei vedea rezultate măsurabile. Fă un salt de credință și urmează câteva principii de bază în planul tău de dietă.

Începeți cu voi înșivă. aceasta este conversația care trece continuu prin creier. Ce fel de conversație Aveți cu auto-vorbirea? Ce tip de conversație de sine negativă v-a împiedicat în trecut să vă atingeți obiectivele de slăbire?

Dacă ați avea ocazia să o faceți din nou, ați schimba dialogul? Nu este așa, nu-i așa? Ei bine, vestea bună este că puteți întoarce valul de auto-consum negativ începând chiar acum. Niciodată nu este prea târziu să începi și să începi prin a-ți reprograma auto-vorbirea și să începi un plan de dietă complet nou pentru pierderea în greutate.

Un bun punct de plecare este să începeți cu afirmații pozitive. Afirmațiile pozitive, rostite cu voce tare, cu autoritate și credință, îți influențează pozitiv atitudinea, îți focalizează gândirea și te conduc la un curs de acțiune care te va ajuta să devii persoana care vrei să fii și să ai lucrurile pe care vrei să le ai.

Începeți prin a vă scrie pe hârtie afirmațiile privind pierderea în greutate. Puteți începe cu ceva de genul: Vreau să slăbesc 25 de kilograme înainte de Crăciun. Acesta este un obiectiv meritoriu și realizabil, dar trebuie să depunem puțină muncă în structurarea afirmației.

În primul rând, vreau să dați impresia că ceea ce vă doriți este întotdeauna în viitor. Pentru a reprograma autoprogramarea, trebuie să vă păcăliți mintea să creadă că ați reușit deja să slăbiți. Acesta este modul în care funcționează mintea ta subconștientă.

Mintea ta subconștientă nu are capacitatea de a înțelege conceptul de timp. Totul este în momentul de față. . aici și acum. Când îi spui minții tale subconștiente că vrei, exact asta este ceea ce obții. .vrei să. .fără a ajunge vreodată la împlinire. Dacă nu îți schimbi reportofonul mental, vei obține exact ceea ce îi spui subconștientului tău, adică că vrei să slăbești 25 de kilograme. Vei dori să slăbești 25 de kilograme pentru tot restul zilelor tale, dacă nu-ți schimbi discursul de sine.

Dacă greutatea ta este de 150 de kilograme și vrei să cântărești 125 de kilograme, atunci trebuie să ai 125 de kilograme din momentul în care iei decizia de a-ți schimba discursul de sine. Ce-ar fi dacă ți-ai scrie declarația astfel încât să sune cam așa: Sunt sănătos și în formă, cântărind 125 de lire sterline.

Este extrem de important ca afirmația ta să fie clară, pentru că ceea ce afirmi este exact ceea ce mintea ta subconștientă îți va aduce.

Nu ar trebui să vă limitați la o singură afirmație. Scrieți o alta care să reflecte noul dumneavoastră program de exerciții fizice. Îmi place noul meu plan de dietă sănătoasă sau, Îmi plac alimentele sănătoase pe care le mănânc.

Scrieți și rescrieți până când veți fi absolut sigur că v-ați scris obiectivele de slăbire aici și acum și că reprezintă exact ceea ce vă doriți. Abia apoi începeți să le rostiți cu voce tare și faceți acest lucru de mai multe ori pe zi.

Nu uitați să folosiți timpul prezent. Recunosc realizarea tuturor obiectivelor mele de pierdere în greutate. Am capacitatea și talentul de a face exerciții fizice în fiecare zi. Sunt un învingător. Sunt recunoscător pentru toate realizările mele, indiferent cât de mici sunt.

La început vă veți simți inconfortabil și inconfortabil, și s-ar putea să nu simțiți sau să nu credeți ceea ce spuneți. Nu contează, continuați să le vorbiți cu voce tare cu toată convingerea pe care o puteți aduna. A fost nevoie de mult timp pentru a-ți antrena subconștientul să folosească auto-vorbirea negativă. Dacă perseverați în a vă spune afirmațiile cu voce tare, cu fermitate și încredere, veți fi uimit de cât de repede vă puteți întoarce gândurile.

Nu v-ați urcat pe bicicletă prima dată și ați luat-o la vale pe stradă. A fost nevoie de exercițiu pentru a-ți antrena corpul să se echilibreze pe aceste două roți. Și acest lucru va necesita ceva practică. Continuați să repetați afirmațiile cu voce tare, de mai multe ori pe zi, în următoarele 30 de zile, și veți fi uimit de cât de mult vă schimbați gândirea și atitudinea.

Mai presus de toate, treceți la acțiune. Nu face nimic și nimic nu se face. Fă ceva și multe lucruri se pun în mișcare.

Indiferent de ceea ce faci în viață, trebuie să acționezi. Fă ceva în fiecare zi pentru a-ți pune planul în mișcare.

Leave a Comment