Exerciții moderate pentru fitness!

V-ați simțit vreodată obosit și stresat de la serviciu și când ajungeți acasă vă vedeți cei trei copii alergând spre dumneavoastră și cerându-vă să jucați baschet cu ei? Ai refuzat și le-ai promis că o vei face după ce te vei odihni.

În loc să vă dezamăgiți copiii, de ce să nu spuneți, totuși, “da”? Veți fi surprins de cantitatea de energie pe care o veți avea după acea activitate de 30 de minute.

Știați că, făcând exerciții fizice într-un ritm moderat timp de numai 30 de minute, vă veți simți mult mai bine, din punct de vedere mental? S-a dovedit că acest lucru îmbunătățește pofta de mâncare și îți ascute stilul în rezolvarea problemelor. Și nu numai atât. Veți simți, de asemenea, că este mai ușor să dormiți noaptea dacă faceți exerciții moderate chiar și pentru doar 30 de minute în fiecare zi.

Care sunt beneficiile exercițiilor fizice regulate? Promovează autodisciplina și are un impact pozitiv asupra modului în care percepeți viața. Exercițiile fizice ajută la ridicarea moralului și te scot din orice depresie. Pentru începători, se poate face timp de 15 minute timp de 2 sau 3 zile pe săptămână. Poți crește timpul petrecut odată ce corpul tău se adaptează la el.

NU vă forțați niciodată corpul! Dacă te rănești, atunci oprește-te. Poți lua o pauză de la exerciții timp de câteva zile și apoi poți începe din nou, dar trebuie să începi din prima zi.

Iată câteva exerciții moderate pe care le puteți face și care vă plac:

1. Faceți mersul pe jos. Folosiți-vă de împrejurimile dumneavoastră. Puteți să vă plimbați câinele, cu partenerul sau cu copilul. Încurajează-ți familia să facă zilnic exercițiul de mers pe jos și te vei trezi că arzi calorii în timp ce te bucuri de împrejurimi și primești suficientă lumină solară care este, de asemenea, bună pentru organism.

2. Descoperiți minunile Yoga. Yoga este un exercițiu eficient care îți energizează nu doar corpul, ci și sufletul. S-ar putea să vrei să înveți chiar și pozițiile de bază de yoga care nu sunt prea complicate, dar care s-au dovedit a fi eficiente. Un exercițiu de yoga de cinci minute te poate înveseli și îți poate reîncărca organismul cu energia pe care ai pierdut-o pentru întreaga zi. Te relaxezi și, în același timp, te întinzi!

3. Implică-te în sport. Joacă baschet, fotbal, baseball, tenis sau badminton. Mulți medici au recomandat sportul ca fiind o modalitate eficientă de a te menține în formă și sănătos. Sportul poate fi făcut și cu moderație. Nu îl luați în serios. Aruncarea la baschet cu un prieten este un exercițiu moderat care este, de asemenea, considerat un sport.

4. Alăturați-vă programelor de exerciții fizice la locul de muncă. Dacă încă nu aveți programe de exerciții la locul de muncă, atunci de ce să nu le începeți? Poți vorbi cu șeful tău despre asta și poți începe cu colegii tăi. Nu numai că pierdeți calorii, dar este și o modalitate bună de a lega legături cu ei. Acest lucru poate fi făcut 30 de minute, de 3 ori pe săptămână.

5. Faceți exerciții fizice în timp ce faceți treburi casnice. Grădinăritul, greblarea frunzelor, tunsul gazonului, spălatul rufelor, aspiratul și spălarea mașinii sunt exerciții moderate eficiente acasă. Profitați de aceste treburi pentru a transpira și a arde calorii. În loc să folosiți mașini și gadgeturi pentru a efectua aceste treburi, de ce să nu le faceți cu mâinile și să pierdeți niște grăsimi?

Făcând exercițiile ca parte a rutinei zilnice vă va surprinde de câte calorii veți pierde. Făcând aceste exerciții moderate, de aceeași cantitate în fiecare zi, puteți arde 150 de calorii până la 1.000 de calorii pe zi!

 

 

Leave a Comment