Kelly Vedovelli s-a supărat în direct în TPMP și îl elimină pe Cyril Hanouna!

Kelly Vedovelli se lasă live în TPMP și îl elimină pe șeful ei Cyril Hanouna! Iată videoclipul ciocnirii care rulează pe rețele.

Kelly Vedovelli, tânăra editorialistă, a uitat, evident, că a fost la emisiune din moment ce nu a ezitat să-și numească șeful „bastard” în mijlocul emisiunii. Înapoi la această secvență deja cult.

Noua coafură a lui Danielle Moreau în centrul secvenței TPMP.

Cyril Hanouna și-a realizat visul, este unul dintre cei mai buni jucători francezi de padel. Este pe locul 276 și nu intenționează să se oprească aici pentru că spune că vrea să se antreneze din greu pentru a găsi un loc în top 100.

Ceea ce îi dă ideea unei secvențe în care cronicarii trebuie să-i spună dacă au vise.

O secvență care nu a avut prea mult succes pentru că visele diferiților editoriali nu au fost pe gustul lui Cyril Hanouna. Când Matthieu Delormeau spune că vrea să-i ia locul sau, în cel mai rău caz, să doarmă cu el, Géraldine Maillet vorbește despre petrecerea nopții într-un camping plin de farmec. Visele nu sunt deosebit de interesante, așadar, cu excepția lui Kelly Vedovelli.

Dar când trece la Danielle Moreau, Cyril Hanouna oprește secvența. Nu-i place machiajul sau coafura ei. Editorialistul pare să fie de acord cu el. Totuși, ea și-a schimbat culoarea părului pentru el, din moment ce el era convins că va avea succes cu vopseaua ei blondă, ea care de obicei este brunetă. Editorialista regretă că această schimbare nu a avut niciun impact asupra vieții ei amoroase, dar Cyril Hanouna îi cere să aibă răbdare.

Nu atinge postarea mea: Brusc, Kelly Vedovelli intervine și nu-și toca cuvintele: „Cyril ești un nenorocit. O faci să-și schimbe tunsoarea și nu o întreții! Socata, gazda isi intreaba editorialistul daca vorbeste cu el inainte de a adauga ca Danielle Moreau nu este un caine si ca nu trebuie intretinuta.

Cea care o interpretează pe Bella în clipul Gims își clarifică apoi gândurile spunând că trebuie să-și șamponeze mov pentru ca culoarea ei să-și păstreze toată strălucirea. Și, evident, Danielle Moreau nu era conștientă de această subtilitate.

Cyril Hanouna și Kelly Vedovelli ca un cuplu?

În 2019, s-a anunțat în mass-media că Cyril Hanouna nu mai este cu partenerul său Emilie. În emisiune, gazda nu abordează problema. Cel căruia îi place să râdă atât de mult de căsătoriile (și divorțurile) lui Benjamin Castaldi sau de viața amoroasă a lui Matthieu Delormeau nu vorbește despre despărțirea lui în direct la televizor. El este facilitatorul, la urma urmei, el este cel care se ocupă.

Dar Cyril Hanouna ar avea povești, din 2019? Un zvon persistent a circulat pe toate rețelele de socializare. După ce pe internet a vehiculat o fotografie a unei cine între Cyril Hanouna și editorialista Kelly Vedovelli, articolele de presă s-au înmulțit pentru a menționa această posibilă relație romantică.

În Touche pas à mon poste, subiectul nu este menționat, în timp ce cronicarii sunt obișnuiți să reacționeze la zvonurile care le privesc, sau la informații despre emisiunea care bâzâie pe Twitter. Totuși nimic. Cyril Hanouna nici măcar nu neagă și așteaptă ca zvonul să se calmeze, de la sine.

Ceea ce nu este pentru a le face pe plac telespectatorilor care încearcă să întrezărească relația dintre cei doi presupuși îndrăgostiți. Mai mult, unii observă că articolele care vorbesc despre această posibilă unire sunt șterse rapid. Ceea ce sugerează internauților că Cyril Hanouna nu este degeaba.

Cyril Hanouna este oficial single

Nu atingeți postarea mea: întrucât acest zvon rămâne un zvon, Cyril Hanouna nu mai ezită să abordeze în emisiune celibatul său. Cel care este de obicei modest a decis de mai multe ori să anunțe că este singur și că intenționează să rămână așa. »

Din respect pentru oamenii care m-au însoțit, rămân cel puțin doi ani celibatar (…)” Vă spun, nu sunt în acest domeniu. Sunt în afaceri. Muncă, muncă, muncă (…) Din respect pentru oamenii care au fost alături de mine, deocamdată cu adevărat”, a spus el.

Se vede în insulta lui Kelly Vedovelli un semn de afecțiune care a ieșit de la sine și care arată că cei doi colegi sunt în sfârșit destul de apropiați. Între timp, fie că sunt sau nu un cuplu, nimic nu este oficial.

Add Comment