Kim Kardashian: vedeta americană orbitoare într-o nouă rochie Marilyn Monroe

După iconica rochie Marilyn Monroe purtată de Kim Kardashian la Met Gala, vedeta a făcut din nou furori. Ea a adus un omagiu icoanei cinematografiei îmbrăcând una dintre cele mai legendare ținute ale ei.

Poupoupidou! Știm că lui Kim Kardashian nu îi place să facă lucrurile pe jumătate. Invitată la Gala Met, ea a făcut furori la brațul lui Pete Davidson într-o rochie neprețuită purtată de Marilyn Monroe când a cântat ziua de naștere a lui John Fitzgerald Kennedy. „Ideea chiar mi-a venit după gala din septembrie anul trecut. Mă întrebam ce aș fi făcut pentru tema americană dacă nu aș fi avut look-ul Balenciaga. Care este cel mai mare lucru? cel mai american la care te poți gândi? Este Marilyn Monroe”a mărturisit fosta soție a lui Kanye West în rubricile Vogue. După ce a urcat pe treptele Met Gala, Kim Kardashian a adus un nou omagiu vestimentar icoanei la after party. Pe Instagram vineri, 6 mai, ea a dezvăluit mai multe fotografii ale ei statuiști într-o rochie verde cu paiete care i-a îmbrățișat formele.

„Pentru a încheia seara mea de după Gala Met, am avut onoarea să îmbrac rochia Norman Norell a lui Marilyn Monroe, pe care a purtat-o ​​la Globurile de Aur în 1962, când a primit premiul Henrietta pentru actrița favorită a lumii.a spus vedeta de realitate în vârstă de 41 de ani. În încercarea mea de a găsi rochia Jean Louis cu margele de mână pe care am purtat-o ​​la gală, am descoperit că Juliens Auctions avea rochia emblematică din paiete verde a lui Marilyn.” Coincidență incredibilă, în timpul cercetărilor sale, Kim Kardashian a descoperit că proprietarul Globului de Aur câștigat de Marilyn Monroe era un prieten de-al ei. „A fost un semn, stelele se aliniaua continuat însoțitorul lui Pete Davidson. Va fi pentru totdeauna unul dintre cele mai mari privilegii ale vieții mele să-mi pot canaliza Marilynul interior în acest fel, într-o noapte atât de specială.”

Rochia lui Marilyn Monroe valorează o mică avere

Pentru Kim Kardashian, este o adevărată onoare pentru că această ținută este neprețuită. Această rochie, creată de Norman Norell pentru Marilyn Monroe, este încă unul dintre cele mai faimoase modele ale sale. De-a lungul anilor, a devenit și un obiect de colecție, după cum s-a raportat vogă. În 1999, de fapt, s-a vândut cu nu mai puțin de 96.000 de dolari la licitație. În 2018, trofeul Globul de Aur pe care l-a câștigat în acel an s-a vândut și pentru un record de 250.000 de dolari. Chiar dacă a avut ocazia să poarte două piese istorice, Kim Kardashian se află în centrul unei controverse aprinse. În cauză ? Multe kilograme pe care le-a pierdut înainte de Gala Met.

Încărcare-widget

Abonați-vă la buletinul informativ Closermag.fr pentru a primi gratuit cele mai recente știri

© Zuma Press

2/12 –

kim Kardashian
Invitată la Gala Met, ea a făcut furori la brațul lui Pete Davidson într-o rochie neprețuită purtată de Marilyn Monroe când a cântat ziua de naștere a lui John Fitzgerald Kennedy.

© Zuma Press

3/12 –

kim Kardashian
„Ideea chiar mi-a venit după gala din septembrie anul trecut. Mă întrebam ce aș fi făcut pentru tema americană dacă nu aș fi avut look-ul Balenciaga. Care este cel mai mare lucru? cel mai american la care te poți gândi? Este Marilyn Monroe”

© WALTER

4/12 –

kim Kardashian
După ce a urcat treptele Met Gala, Kim Kardashian a adus un nou omagiu vestimentar icoanei la after party.

© Zuma Press

5/12 –

kim Kardashian
Pe Instagram vineri, 6 mai, ea a dezvăluit mai multe fotografii cu sculptura ei într-o rochie verde cu paiete care i-a îmbrățișat formele.

© Backgrid Marea Britanie

6/12 –

kim Kardashian
„Pentru a-mi încheia noaptea de după Gala Met, am avut onoarea să îmbrac rochia Norman Norell a lui Marilyn Monroe, pe care a purtat-o ​​la Globurile de Aur în 1962, când a primit premiul Henrietta pentru actrița favorită a lumii”

© Backgrid Marea Britanie

7/12 –

kim Kardashian
„În încercarea mea de a găsi rochia Jean Louis cu mărgele de mână pe care am purtat-o ​​la gală, am descoperit că Juliens Auctions avea iconica rochie verde cu paiete a lui Marilyn”.

© Backgrid Marea Britanie

8/12 –

kim Kardashian
Coincidență incredibilă, în timpul cercetărilor sale, Kim Kardashian a descoperit că proprietarul Globului de Aur câștigat de Marilyn Monroe era un prieten de-al ei.

© Backgrid Marea Britanie

9/12 –

kim Kardashian
„A fost un semn, stelele se aliniau”

© JLPPA

10/12 –

kim Kardashian
„Va fi pentru totdeauna unul dintre cele mai mari privilegii ale vieții mele să-mi pot canaliza Marilynul interior în acest fel, într-o noapte atât de specială.”

© Backgrid Marea Britanie

11/12 –

kim Kardashian
Pentru Kim Kardashian, este o adevărată onoare pentru că această ținută este neprețuită

© Backgrid Marea Britanie

12/12 –

Kim Kardashian Știm că lui Kim Kardashian nu îi place să facă lucrurile pe jumătate
Această rochie, creată de Norman Norell pentru Marilyn Monroe, este încă unul dintre cele mai faimoase modele ale sale

Add Comment