Calea de fitness de 24 de ore

Centrul de fitness deschis 24 de ore din 24 este ca un magazin unic pentru tot ceea ce ține de fitness și bunăstare. Imaginați-vă că sunteți Walmart al industriei de fitness. Centrele de fitness cu program de douăzeci și patru de ore sunt situate în mai multe zone din stat. Toate acestea au echipamente care răspund antrenamentelor cu greutăți, precum și echipamente cardio vasculare. De asemenea, este disponibilă o varietate de echipamente de fitness. Centrele de fitness de douăzeci și patru de ore au toate vestiare și spații de cazare zilnică, vă vine să credeți sau nu, pentru copii. În ansamblu, centrul de fitness de douăzeci și patru de ore este o facilitate completă, curată și extrem de bine întreținută, care se adresează în special tuturor dorințelor, nevoilor și preferințelor de fitness.

Alăturați-vă nouă

Este foarte ușor să porniți pe drumul către fitness. Centrele de fitness de douăzeci și patru de ore au peste trei sute de cluburi situate în întreaga națiune și este deschis timp de douăzeci și patru de ore. Nu există un contract pe termen lung pentru a vă înscrie. Aveți opțiunea de a plăti lunar, dar vi se oferă un pachet complet de antrenament personal care se potrivește tipului dumneavoastră de corp, greutății corporale și constituției, astfel încât să vi se ofere un serviciu cu adevărat personalizat.

Din ce club faceți parte?

Centrul de fitness Twenty-four-hour vă oferă opțiunea de a alege tipul specific de club pe care îl doriți. Clubul activ implică un exercițiu de grup, precum și greutăți libere și aparate cardio pentru a lucra la acea grăsime. Clubul sportiv include, de asemenea, tot ceea ce se regăsește în clubul activ, dar cu adaosuri precum baschet, piscine încălzite și jacuzzi. Super Sports Club include, de asemenea, facilitățile găsite în clubul activ și în Sports Club, dar cu câteva adăugiri, cum ar fi masaje, o saună, precum și o cameră de aburi. Clubul ultra sportiv este reprezentat de lucrări. Acesta include cele mai multe dintre facilitățile găsite în clubul activ, sportiv și super Sport, plus un centru spa de zi, terenuri de racquetball și un vestiar pentru executivi.

Calea spre performanță

Totul depinde de ceea ce doriți să obțineți. În centrele de fitness de 24 de ore, un program unic de fitness specializat este disponibil pentru oricine dorește pur și simplu să își îmbunătățească performanța într-un anumit sport sau se antrenează serios pentru competiție. Programul este conceput de către sportivi.

Programul de performanță include un plan de meniu special personalizat pentru acele antrenamente intense. De asemenea, este disponibil un antrenament de rezistență, precum și un antrenament cardio complet. După exerciții, se efectuează un test al ratei metabolice.

Acest program este conceput pentru cei care doresc să înceapă cât mai repede, dar nu au o idee clară și specifică despre cum. Aceasta este în mod clar cea mai bună opțiune pentru ei, deoarece toate informațiile despre nutriție, antrenament de rezistență sunt învățate prin acest program. Aceasta este baza de care aveți nevoie pentru a avea rezultate care să dureze toată viața pentru corpul dumneavoastră.
Componente de fitness

Exercițiile fizice regulate, antrenamentele intense sunt doar o parte integrantă a drumului tău spre Sănătate, fitness și bunăstare. Există și alți factori care ar trebui la fel de bine să joace un rol și pe care centrul de fitness de douăzeci și patru de ore vă învață.

Consumul de alimente este unul dintre ei. Un meniu este oferit celor care urmează calea performanței. Acesta detaliază ceea ce ar trebui să mâncați sau nu, sau cel puțin să mâncați mai puțin, dacă nu să evitați complet. Cardio este, de asemenea, una dintre ele, deoarece aceasta vă îmbunătățește rezistența la stres și la exerciții. Vitaminele și suplimentele sunt o necesitate, cu excepția cazului în care sunteți sigur că puteți obține cantitățile adecvate de fier, calciu, vitamina C sau D sau e într-o zi. În caz contrar, cel mai bine este să le luați. Antrenamentul de rezistență este o pană de fitness și este un instrument necesar pentru a fi sănătos, bogat și înțelept.

Leave a Comment