„Nu este încă puterea”: Shanna Kress împărtășește anunțul șoc care îi zguduie sarcina

De câteva zile, Shanna Kress și Jonathan Matijas dispăruseră de pe rețelele de socializare. Cuplul face un anunț șoc care zguduie sarcina.

Shanna Kress și Jonathan Matijas au lipsit de câteva zile de pe rețelele de socializare. O tăcere lungă explicată de o veste care a tulburat total cuplul. Amintiți-vă, 1er Mai, iconicul cuplu de reality TV a anunțat abonaților vești incredibile. Shanna este însărcinată cu gemeni. În cuplu din 2020, cei doi îndrăgostiți s-au îndepărtat de camerele și televizoarele pentru a-și trăi povestea departe de vedere și a-și întemeia o familie. La 35 de ani, Shanna nu era sigură că era pregătită să devină mamă. În ciuda tuturor, Shanna și Jonathan vor fi părinți în câteva luni. Această sarcină nu este ușoară pentru cele două vedete de reality TV care tocmai au aflat vești groaznice…

Înainte de asta, un mic flashback, în 2021. Shanna șocase rețeaua depășindu-și depresia, încercările de sinucidere și chiar șase avorturi. Tânăra s-a destăinuit recent în dificultățile pe care le are în a rămâne însărcinată. Dar minunea s-a întâmplat! Nu este unul, ci doi bebeluși descoperiți la prima ecografie. La prima vedere, Shanna nu pare mulțumită de această sarcină: „Întreaga lume a femeilor însărcinate a fost întotdeauna un mare bloc pentru mine. Intotdeauna am refuzat asta fizic! ».

Un anunț care supără cuplul

Însă activ pe rețelele de socializare, cuplul dispăruse în ultimele zile lăsând mesaje ciudate care i-au îngrijorat pe fani: „Trecem printr-o perioadă dificilă. Timp de o săptămână, știi că nu ne descurcăm prea bine… Am decis în sfârșit să nu ascundem nimic și să ne asumăm prin ce trecem”. Un anunț pe care l-au putut face pe canalul lor de YouTube „Un tip, o fată”.

30, 11 maie Episodul canalului lor de YouTube a fost apoi lansat. În acest nou videoclip, cuplul de viitori părinți par supărați: „Am primit un apel care ne-a schimbat cursul vieții”, începe Shanna. În acest episod intitulat „Examenul care schimbă totul”Shanna și dragul ei primesc rezultatele testului prenatal non-invaziv prin telefon. „Rezultatele NIPT nu sunt bune. Poate exista un rezultat cu trisomie. Trebuie să aranjez amniocenteza pentru tine. În testul tău de sânge, ni se spune că există un risc de 98% de trisomie 21. Este uriaș! »anunta medicul ginecolog la telefon.

„Ginecologul mi-a spus că avem posibilitatea să-l păstrăm, dar că va trebui să oprim inima celuilalt. Este greu ! »

În fața acestui anunț, Shanna mărturisește, în lacrimi: „Fie ne rămâne unul, fie nu avem. Oamenii pot spune ce vor, dar copiii cu sindrom Down sunt complicati. Vor fi criticați toată viața, viața lor de zi cu zi este complicată, pentru părinți este complicat… Dacă îi țin, va fi complicat pentru toată lumea. În același timp, asta înseamnă că procesul trebuie oprit… Medicul ginecolog mi-a spus că avem posibilitatea de a-l păstra, dar că inima celuilalt va trebui oprită. Este greu ! ». Cuplul așteaptă în prezent rezultatele amniocentezei pe 2 iunie.

Abonați-vă la buletinul informativ Closermag.fr pentru a primi gratuit cele mai recente știri

© Instagram

2/12 –

Jonathan și Shanna
Shanna Kress și Jonathan Matijas au lipsit de câteva zile de pe rețelele de socializare. O tăcere lungă explicată de o veste care a tulburat total cuplul.

© Instagram

3/12 –

Jonathan și Shanna
Pe 1 mai, celebrul cuplu de teleralitate a anunțat abonaților vești incredibile. Shanna este însărcinată cu gemeni.

© Instagram

4/12 –

Jonathan și Shanna
În cuplu din 2020, cei doi îndrăgostiți s-au îndepărtat de camerele și televizoarele pentru a-și trăi povestea departe de vedere și a-și întemeia o familie.

© Instagram

5/12 –

Shanna
La 35 de ani, Shanna nu era sigură că era pregătită să devină mamă. În ciuda tuturor, Shanna și Jonathan vor fi părinți în câteva luni.

© Backgrid USA / Bestimage

6/12 –

Shanna
Înainte de asta, un mic flashback, în 2021. Shanna șocase rețeaua depășindu-și depresia, încercările de sinucidere și chiar șase avorturi. Tânăra s-a destăinuit recent în dificultățile pe care le are în a rămâne însărcinată.

© Instagram

7/12 –

Shanna
Dar minunea s-a întâmplat! Nu este unul, ci doi bebeluși descoperiți la prima ecografie.

© Instagram

8/12 –

Shanna
La prima vedere, Shanna nu pare mulțumită de această sarcină: „Toată lumea gravidelor a fost întotdeauna un mare bloc pentru mine. Intotdeauna am refuzat asta fizic! “.

© Instagram

9/12 –

Jonathan și Shanna
Însă activ pe rețelele de socializare, cuplul dispăruse în ultimele zile lăsând mesaje ciudate care i-au îngrijorat pe fani.

© Instagram

10/12 –

Shanna
„Trecem printr-o perioadă dificilă. De o săptămână știți că nu ne descurcăm prea bine… Am decis în sfârșit să nu ascundem nimic și să ne asumăm prin ce trecem”. Un anunț pe care l-au putut face pe canalul lor de YouTube „Un mec, une meuf”.

© YouTube

11/12 –

Jonathan și Shanna
Pe 30 mai, a fost lansat cel de-al 11-lea episod al canalului lor de YouTube. În acest nou videoclip, cuplul de viitori părinți par supărați. Shanna și dragul ei primesc rezultatele testului prenatal non-invaziv prin telefon. „Rezultatele NIPT nu sunt bune. Poate exista un rezultat cu trisomie. Trebuie să aranjez amniocenteza pentru tine. În testul tău de sânge, ni se spune că există un risc de 98% de trisomie 21. Este uriaș! “, anunță la telefon medicul ginecolog.

© Instagram

12/12 –

Shanna
În fața acestui anunț, Shanna mărturisește, în lacrimi: „Ori ne mai rămâne unul, ori nu. Oamenii pot spune ce vor, dar copiii cu sindrom Down sunt complicati. Vor fi criticați toată viața, viața lor de zi cu zi este complicată, pentru părinți este complicat… Dacă îi țin, va fi complicat pentru toată lumea. În același timp, asta înseamnă că procesul trebuie oprit… Medicul ginecolog mi-a spus că avem posibilitatea de a-l păstra, dar că inima celuilalt va trebui oprită. Este greu ! “.

Add Comment