O privire asupra dietei de fitness

Mulți oameni din zilele noastre sunt foarte conștienți de propria sănătate și fitness. În plus, acești oameni, dar și mulți alții, au acum acea dorință de a-și sculpta corpul pentru a obține acel aspect de copertă de revistă. Ca urmare, sălile de sport, centrele de sănătate și alte centre de fitness au proliferat peste tot pentru a răspunde nevoilor pasionaților și adepților de fitness.

Chiar și la televizor aparatele de exerciții fizice, produsele de slăbit și alte accesorii pentru îmbunătățirea condiției fizice au câștigat mai mult sau mai puțin controlul asupra undelor și și-au făcut loc în gospodării. Dar exercițiile fizice nu sunt singura modalitate de a construi acel corp frumos. Acesta presupune și o anumită responsabilitate asupra alimentelor pe care cineva alege să le mănânce. Pentru a fi sănătos și în formă este necesar să se respecte dieta fitness.

Dieta fitness este la fel de esențială ca și exercițiul fizic în sine. Dieta pentru fitness oferă nutriția esențială de care cineva are nevoie pentru a reface mușchii uzați și pentru o creștere sănătoasă. Dieta pentru fitness nu ar trebui să fie niciodată luată ca atare. Odată cu popularitatea menținerii în formă, multe opinii, metode, programe și strategii dietetice diferite au fost formulate de mulți profesioniști. Printre acestea se numără dietele bogate în carbohidrați și dietele bogate în grăsimi. Care dintre ele este mai eficientă și pe care ar trebui să alegem să o urmăm?

Primul lucru de știut ar fi diferențele fundamentale dintre aceste două abordări dietetice. După cum sugerează și numele, dietele bogate în carbohidrați se concentrează pe consumul de alimente bogate în carbohidrați, în timp ce dietele bogate în grăsimi susțin alimentele bogate în grăsimi. Dietele bogate în carbohidrați sunt utilizate pentru glicogenul stocat în ficat și în mușchi. Glicogenul este un complex de glucoză care furnizează cantități mari de energie gata de utilizare în exercițiile anaerobe.

Grăsimile, pe de altă parte, sunt bine cunoscute pentru că sunt cea mai bogată sursă de calorii. De fapt, conține de 2,5 ori mai multe calorii decât carbohidrații și proteinele deopotrivă. Studiile arată, de asemenea, că organismul are nevoie de 24 de calorii pentru a metaboliza carbohidrații, în timp ce are nevoie de doar 3 pentru a arde grăsimile. Așadar, pe care dintre ele să o urmați? O persoană poate urma o dietă de fitness bogată în carbohidrați și săracă în grăsimi sau invers. Nu este absolut deloc recomandat să le urmeze pe amândouă în același timp; cu excepția cazului în care, desigur, dacă doriți să câștigați grăsime corporală.

Dar atunci dieta de fitness nu se rezumă doar la pierderea de grăsime, cineva trebuie să ia în considerare și dieta sa pentru a păstra grăsimea departe. Cercetările arată că o pierdere durabilă în greutate poate fi obținută doar cu o dietă care se potrivește cu preferințele alimentare individuale, stilul de viață, profilul medical și semnalele de sațietate.

Programele de dietă de peste tot te pot ajuta să scapi de kilogramele în plus, dar doar o singură dietă te poate ajuta să rămâi sexy, și este cea care te satisface cel mai mult. Alte aspecte importante pentru a avea o dietă potrivită sunt moderația, echilibrul și variația. Trebuie să ai grijă să nu lași deoparte nutrienții importanți și alte substanțe necesare pentru funcționarea sănătoasă a organismului. organizațiile de sănătate sunt clare în ceea ce privește cantitățile de nutrienți pe care o persoană trebuie să le aibă în organism.

Scăzut în grăsimi și bogat în carbohidrați, ridicat în carbohidrați și scăzut în grăsimi; întrebarea nu este care program alimentar va funcționa, ci care este cel care va funcționa pentru tine. Lupta pentru un corp sexy și sănătos nu trebuie să împovăreze un individ, dieta de fitness nu trebuie să însemne să rămânem la același tip de mâncare pentru toată viața. Se poate încerca chiar să fie aventuros și să încerce noi alimente de acolo. Cine știe, s-ar putea chiar să se descopere spanacuri interesante.

 

 

 

Leave a Comment